Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Ευτυχώς πάντως που θα "σώσουμε" τη ΔΕΗ,έτσι?

Του Βασίλη Πολυχρόνη   


     Ευτυχώς πάντως που θα "σώσουμε" τη ΔΕΗ,έτσι?


Θα ξεπουλήσουμε το 40% των λιγνιτικών μονάδων (έπονται και τα υδροηλεκτρικά),το ΤΑΙΠΕΔ με ανακοίνωση του την προηγούμενη εβδομάδα (και με τη σύμφωνη γνώμη του ΚΥΣΟΙΠ) δρομολογεί το ξεπούλημα του 17% της επιχείρησης που έχει στην κατοχή του,ενώ σύμφωνα με το 3ο - το μακρύτερο και - "αριστερό" μνημόνιο,έχει συμφωνηθεί η αναγκαστική μεταφορά μέχρι το 2020 του 50% των καταναλωτών ρεύματος σε ιδιώτες παρόχους, οι οποίοι αγοράζουν (μέσω των δημοπρασιών ΝΟΜΕ - ρεύμα κάτω του κόστους παραγωγής του με τη ζημιά να "φορτώνεται" στη ΔΕΗ!

Αν αυτή η απαξίωση,που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη χρεοκοπία της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού και το αναγκαστικό κλείσιμο ή ξεπούλημα σε ιδιώτες, είναι "σχέδιο σωτηρίας" τότε...η αυτοκτονία είναι "περίπατος στο δάσος με ξέμπλεκες πλεξούδες"!

Υ.Γ. Είστε πολιτικοί και κοινωνικοί δολοφόνοι κι όταν έρθει η ώρα να λογοδοτήσετε να παρακάλατε να δικαστείτε από τακτικό κι όχι λαϊκό δικαστήριο!


#ξεφτίλες #λιγούρια




   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.