Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Η τύχη της χώρας στα χέρια μας!!!



Όλα συγκλίνουν τον τελευταίο καιρό σε ένα και μοναδικό γεγονός. Ότι ακούμε και βλέπουμε τους τελευταίους σπασμούς του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Κι ότι αυτό το καθεστώς μοιάζει με πληγωμένο θηρίο που βλέπει ότι πεθαίνει και γι’ αυτό είναι επικίνδυνο μέχρι να μας αφήσει χρόνους.

Βεβαίως στην Ελλάδα όλα μπορούν να συμβούν. Ακόμη και να αναστηθεί ο Τσίπρας με τη βοήθεια της Κεντροαριστεράς της Φώφης και των επιχειρηματικών συμφερόντων που δεν θέλουν να χάσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, έστω κι αν του βάλουν κι ένα καπέλο.
Από τη στιγμή που ο Θανάσης Καρτερός πέρασε την πόρτα του Μαξίμου είπαμε ότι ξεκινά ένας απίστευτος πόλεμος. Ενεργοποιήθηκαν τα πυρηνικά της Αριστεράς με απλά λόγια για την τελική αναμέτρηση μέχρι τις εκλογές. Μέσα σε λίγες εβδομάδες βλέπουμε τα αποτελέσματα της κίνησης αυτής.
 Βλέπουμε τις βρόμικες επιθέσεις, επισήμως και με troll που ελέγχονται από το γραφείο του διευθυντή του Μεγάρου Μαξίμου. Και διαπιστώνουμε ότι εφόσον στην κυβέρνηση επιλέγουν τόσο βρόμικες ενέργειες αυτό σημαίνει ότι καταρρέουν.
Δείτε ήθος και ύφος απ’ όλους. Διαβάστε επίσημα και ανεπίσημα κείμενα από το Μαξίμου. Σκεφτείτε τι σημαίνει π.χ. να βρίζει με τόση αθλιότητα ο Καρανίκας μια γυναίκα και κανείς να μην τον πλακώνει στα χαστούκια.
Δείτε την επίθεση που έχει γίνει στον Στουρνάρα από την εφημερίδα Ντοκουμέντο για την οποία οι κακές γλώσσες λένε ότι Παρασκευή βράδυ πηγαίνει και την «κλείνει» κάποιο σημαίνων πρόσωπο του Μαξίμου. Βάζει μέχρι και τους τίτλους λένε…
Δείτε τον ίδιο τον Πολάκη ο οποίος ξαναχτυπά σε ρόλο επίσημου αριστερού troll που υβρίζει κάθε πολιτικό αντίπαλο.
Δείτε τις ανακοινώσεις που φεύγουν από το Μαξίμου με σφραγίδα Καρτερού ο οποίος έχει σχεδιάσει μια ενορχηστρωμένη επίθεση σε όποιον πάει κόντρα στο καθεστώς. Από τον Μητσοτάκη, τον Σαμαρά ή τον Στουρνάρα μέχρι οποιονδήποτε τολμά να κάνει κριτική στη Δούρου ή σε κάποιον υπουργό.
Δείτε τη θρασύτητα με την οποία ο μπουζουκόβιος φούρναρης – βουλευτής Κωνσταντινέας επιτίθεται στη δήμαρχο.
Και δείτε το τελευταίο κρούσμα με την απαγόρευση των εγγράφων που αποδεικνύουν το σκάνδαλο Καμμένου με τα βλήματα.
Δεν θα μιλήσουμε αυτή τη φορά για μυστικές υπηρεσίες που παρακολουθούν τα πάντα και για παρακράτος που υποκλέπτει κάθε επικοινωνία. Αυτό είναι ένα άλλο, πολύ σοβαρό θέμα.
Μπορεί να νομίζουμε ότι στην κυβέρνηση είναι… βλήματα αλλά δεν είναι έτσι. Και πονηροί είναι και κυνικοί και αδίστακτοι σε σημείο να κάνουν τα πάντα στο δρόμο προς τις εκλογές. Καταρρέουν και προσπαθούν να πιαστούν από κάπου. 
Από τη λάσπη, από τις βρισιές, από την απαράδεκτη πολιτική στάση, από μια σειρά γεγονότων που επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου και λαμόγια ολκής.
Η χώρα αυτή δεν σώζεται αν δεν κινητοποιηθούμε όλοι μας. Δεν αλλάζει αν δεν την αλλάξουμε εμείς. Δεν πρέπει να περιμένουμε από τον Κυριάκο, τη Φώφη, τον Σταύρο ή όποιον άλλον αναγορεύεται σε σωτήρα να κάνει επανάσταση. 
Η χώρα αυτή θα συνεχίσει να διοικείται από τον Τσίπρα, τον Καρανίκα, τον Καρτερό, τον Πολάκη, τον Καμμένο και όλα εκείνα τα καλόπαιδα που έχουν στήσει την επιχείρηση «πολιτική πόλωση» με θεμιτά κι αθέμιτα μέσα.
Αν αυτούς όλους δεν τους πετάξουμε με τις κλωτσιές. Αν δεν πιέσουμε να γίνουν εκλογές και αν δεν τους μαυρίσουμε, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Πάντως, τέτοια πολιτική αθλιότητα είχε χρόνια να δει ο τόπος. Ούτε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τον Ανδρέα Παπανδρέου δεν έριξαν τόσο χαμηλά το επίπεδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.